Якщо жінка робить ці речі, то чоловік по вуха у неї закохується!

Якщо ви натрапили на цю статтю, я припускаю, що ви вже закохуєтесь в чоловіка. Я права? Якщо так, то ви також можете гаряче молитися про те, щоб на вашу любов відповіли взаємністю. Але, як зробити так, щоб це точно сталося? Чи можна закохати в себе чоловіка?

Вам не потрібно бути дипломованим фахівцем з психології, щоб застосовувати ці психологічні прийоми, за допомогою яких ви, по суті, впроваджуєте ідею любові в підсвідомість людини. Тут головне проявити терпіння. Ви досягнете бажаного, але пам’ятайте, що головне – бути собою. Застосовуйте ці практичні стратегії, але не перестарайтеся, інакше ви можете зійти за брехуху і лицемірку. А ви ж напевне не хочете, щоб ці поради мали неприємні наслідки.

Як тільки ви зрозумієте, як працює закон тяжіння (а він не завжди працює за правилами), ви зможете використовувати його в своїх інтересах. Гаразд, приступимо.

Як закохати в себе чоловіка?

Ось 10 пам’яток про те, як змусити чоловіка закохатися в вас:

1. Дивіться йому в очі

Без сумніву, ви зачаровані його посмішкою і красивим обличчям. Ви не можете насититися ним. А тепер ви, мабуть, стрибаєте від радості, тому що все, що вам потрібно робити, це дивитися йому в очі. Це не так просто і захоплююче, як здається, тому що люди часто зізнаються, що їм складно дивитися в очі своєму об’єкту кохання.

Зоровий контакт – потужний спосіб стимулювати любов і прихильність. Коли двоє людей пильно і пристрасно дивляться один одному в очі, їх тіло виробляє хімічну речовину під назвою фенілетиламін, яка, як було встановлено, збільшує шанси закохатися у вас.

Як це працює?

Я не прошу вас сісти навпроти нього і тупо дивитися йому в очі. Коли ви обидва розмовляєте, затримайте на ньому погляд на кілька секунд. Надайте своєму погляду чуйності, як ніби ви повністю поглинені розмовою і приділяєте йому увагу, яку він заслуговує. Зробіть «замислений погляд». Покажіть своїми очима, що ви дбаєте про нього і готові допомогти йому.

2. Використовуйте мову тіла, щоб виразити себе

Наші тіла володіють неймовірною здатністю підсвідомо вловлювати дуже тонкі стимули з нашого оточення, про які ми абсолютно не підозрюємо. Ці знаки вашого тіла передають повідомлення тіла іншій людині.

Як це працює?

Коли ви перебуваєте в безпосередній близькості від нього, постарайтеся зав’язати розмову. При цьому злегка нахиліться вперед, якщо ви сидите через стіл. Не нахиляйтеся занадто низько і не ведіть себе відверто спокусливо. Деяких це ображає.

Зберіть волосся і відкладіть його набік, оголивши шию. Відтягніть рукава і оголіть зап’ястя.

Якщо вам пощастило сісти поруч з ним, переконайтеся, що ви злегка повертаєте своє тіло, спрямовуючи ступні в його сторону. Сядьте поряд з ним, але стежте за тим, щоб це не виглядало нав’язливо.

Таким чином, ви навмисно демонструєте ознаки потягу, щоб спонукати його мозок вловлювати сигнал, який вам дійсно цікавий.

3. Розкажіть особисті подробиці про себе.

Невеликі бесіди, короткі, легкі і веселі, але занадто поверхневі. Прибережіть їх для випадкових зустрічей в барі. Якщо ви хочете, щоб об’єкт любові з’єднувався з вами на дуже глибокому рівні (що веде до любові), ви повинні дозволити безладу вийти назовні.

Розкажіть про свої невдачі, перешкоди і про те, як ви їх подолали. Говоріть на теми, які мають величезне значення для вас і для нього. Розмови про втрати і надії. Поговоріть про біль і пітьму. Не бійтеся відкрити ті кімнати свого серця, в яких зберігається секрет вашої стійкості і сили.

Хоча тем для розмови може бути безліч, навіщо говорити про наші шрами?

Як це працює?

  • Розмова з ним про ваш інтuмний життєвий досвід розкриє важливі деталі вашої особистості. Про те, як ви справляєтеся з проблемами, яка ваша система цінностей, ваше ставлення, про ваші слабкі і сильні сторони.
  • Це допомагає зміцнити довіру між вами обома.
  • Це дає йому можливість поділитися своїм життєвим досвідом, і це допомагає вам краще спілкуватися, сприяти взаєморозумінню і створювати моменти, якими можна дорожити.
  • Роблячи таким чином, ви здаєтеся простодушною і щирою людиною, тому що ділитеся уразливими подробицями про себе.

4. Активно слухайте його, коли він говорить.

Немає сеkсуальнішої людини ніж та, яка насправді приділяє вам увагу, коли ви говорите про щось близьке вашому серцю. І немає нічого більш відразливого, коли вас перебивають кожен раз, коли ви говорите, відволікаючи вас і збиваючи зі шляху. Перехоплення розмови – це абсолютно нешанобливо.

Як це працює?

Активне слухання передбачає, що слухач повинен зосередитися на динаміці поведінки і мови тіла, що, в свою чергу, значно покращує якість спілкування.

Злегка кивніть, погоджуючись з тим, що він говорить. При необхідності утримуйте короткий зоровий контакт.

Ця техніка включає не тільки вміння слухати, а й вміння висловлювати свої емоції, що збігаються з емоціями іншої людини. Коли ви слухаєте всім своїм тілом, коли ви намагаєтеся зрозуміти співрозмовника. Цим ви насправді підкреслюєте, що дійсно хочете заслужити його довіру. Попрактикуйте цю техніку і подивіться, як вона творить чудеса.

5. Візьми його за руку

Так, визначено як романтичний жест – це саме те, що потрібно. А іноді і в платонічному сенсі, він висловлює турботу про партнера. Дотики (не ті, які розпалюють похoть) можуть дуже тонко зобразити почуття, не пригнічуючи його.

Як це працює?

Візьміть його руку так, щоб вона покривала всю долоню, зберігаючи помірний тиск. Це повинно проілюструвати той факт, що ви берете на себе відповідальність піклуватися про нього, захищати і підтримувати його, незважаючи на всі труднощі. Візьміть його за руку, подивіться йому в очі і посміхніться підбадьорюючою посмішкою, і ви побачите, як він тане, як ескімо.

6. Нехай сумує за тобою

Ой! Муки-розлуки. Щоб змусити чоловіка полюбити, також потрібно змусити його усвідомити вашу цінність. Завжди чіпляючись за нього, віддаючи себе найкращим чином і роблячи його центром свого світу, це може все зіпсувати. Такі дії показують, що ви відчайдушно хочете, щоб він був у вашому житті, і що ви емоційно залежні.

Він буде приймати вас як належне, якщо ви не балансуєте між своєю доступністю і недоступністю.

Як це працює?

Зроби себе дефіцитною. Нехай йому завжди буде хотітися бути з вами. Дозвольте йому сумувати за вами, перш ніж ви знову зустрінетеся. Якщо він пише вам, не відповідайте йому відразу. Нехай набере ваш номер. Не піднімайте трубку, навіть якщо ви дуже хочете поговорити з ним. Нехай він деякий час подзвонить вам.

Якщо він хоче зустрітися з вами, зробіть це, але не змінюючи свій графік. Нехай дочекається тої виключно чудової людини, якою ви є.

7. Готуйте для нього.

Це дуже заводить хлопчиків, їм дуже приємно, коли дівчина для них щось готує. Виявляється, що майже 80% людей вважають, що приготування їжі для когось – це значний прояв любові!

Кожне слово в приказці «Шлях до серця чоловіка через шлунок» – правда. Не вірите мені? Переконайтеся в цьому самі.

Як це працює?

Якщо вам подобається чоловік, то ви, мабуть, знаєте його смакові вподобання. Якщо це теж ваша улюблена їжа, тоді чого ви чекаєте? Приготуйте їжу і поділіться нею з ним. Не забудьте повеселитися, поки ви обидва насолоджуєтеся стравою. Крім того, не пропустіть можливість побачити в його очах вдячність. Ви майже в грі!

8. Будьте веселою.

Покажіть свою кумедну сторону. Якщо весь час були надто серйозною, він може подумати, що ви зануда. Частіше ставтеся до речей більш легковажно і веселіться разом з ним. Розсмішіть його. Чоловіки люблять жінок, у яких є почуття гумору, і які не бояться від душі посміятися.

Джерело

Leave a Comment