Що важливо робити для чоловіка, щоб шлюб був довгим та щасливим

Щасливий шлюб не падає з неба, щоб стосунки були ідеальними, потрібно працювати. Завжди…

Ось прості речі, які важливо робити для чоловіка, щоб шлюб був довгим та щасливим:

1. НЕ РОЗМОВЛЯТИ ПРО НЬОГО ЗА ЙОГО СПИНОЮ

Якщо у ваших стосунках виникає якась проблема, якщо у тебе виникли сумніви чи підозри, спочатку все обговори з ним. Та й потім бажано не виносити сміття з хати.

Не скаржся своїй мамі про чоловіка в сварках, ви з ним помиритеся і все буде добре, а ось для вашої матері ваш чоловік назавжди залишиться поганою людиною.

Я вже мовчу про той факт, коли дівчина ниє всім своїм подругам, що її чоловік поганий і видає всі конфлікти сім’ї на загальний огляд.

2. ЗАСТУПАТИСЯ ЗА НЬОГО, НАВІТЬ КОЛИ ЙОГО НЕМАЄ ПОРУЧ

Якщо ти чуєш щось негативне про нього, заступися за нього та захищай його. Покажи, що ваш шлюб – ваша фортеця та єдність.

3. ГОТУВАТИ ДЛЯ НЬОГО ЩО СМАЧАНЕ

Як казала Аліса в Країні Чудес, від здоби добріють! Балуйте його за власним бажанням.

4. “НЕ ПИЛЯТИ” ЙОГО

Фокусуйся на тому, що він робить, а не на тому, що не робить.

Багато дівчат не вміють і не розуміють, що з чоловіками як з дітьми потрібно раз 5 сказати і попросити без підвищених тонів, а не психовати на 2 раз і обзивати мовляв ти дурень, скільки можна повторювати.

5. ДЯКУВАТИ ЙОМУ

Найчастіше говори йому «дякую» за все, що він робить, навіть у дрібницях. Показуй, що цінуєш його.

6. ХВАЛИТИ ЙОГО

Завжди знаходиш, за що його похвалити. Це дуже мотивує чоловіків.

7. ПІДТРИМУВАТИ ЙОГО ХОБІ

Навіть якщо ти не фанатка футболу чи риболовлі, навчися розуміти його, так само як він можливо мириться з твоєю йогою чи східними танцями.

8. ПОКАЗУЙ ЙОМУ, ЩО ТИ В НЬОГО ВІРИШ

Ніхто не ідеальний, усі ми часом помиляємось. І якщо твій чоловік — головний годувальник у ній, то він відчуває велику відповідальність. Знайди спосіб показати, що ти любиш і віриш у нього.

9. ЦІЛУВАТИ ПРИСТРАСНО

Коли він приходить додому з роботи, коли йде на роботу, або просто, коли ви зустрілися поглядом вдома, закликаю тебе робити це хоча б раз на день!

10. РОБИТИ ЙОМУ КОМПЛІМЕНТИ

Особливо, що стосується його мужності: який він сильний, сміливий. Знаходь приводи сказати це щиро: будь уважнішою, і ти знайдеш їх.

11. ЗБЕРІГАТИ ДОМАШНИЙ ЗАТИШОК

Ваш будинок має бути притулком для твого чоловіка, де йому тепло і добре. Зустрічай його з усмішкою, роби ваш куточок у буквальному значенні комфортним.

12. ЛЮБИТИ ЙОГО СІМ’Ю

Не обов’язково погоджуватися з ними або навіть добре ладнати. Але ти маєш поважати їх і любити як його сім’ю, як людей, які важливі для нього і які сформували його.

13. ЕКСПЕРЕМЕНТУВАТИ У ЛІЖКУ

Впізнавай його сексуальні потреби та бажання. Це запорука його вірності та здорових стосунків до тебе.

14. ДОГЛЯДАЙТЕ ЗА НИМ, КОЛИ ВІН ХВОРІЄ

Чоловіки люблять бути сильними. Вони здобувачі, але коли вони хворіють, то перетворюються на маленьких хлопчиків і хочуть, щоб їх просто приголубили. Дозвольте чоловікові відчути себе таким, перш ніж вони знову повернеться в режим супермена.

15. НЕ СПЕРЕЧАЙТЕСЯ іЗ НИМ ПЕРЕД ІНШИМИ, ОСОБЛИВО ВАШИМИ ДІТЬМИ

Для нього це приниження, це неповага. Ніколи не змушуєте дітей підтримувати одного з вас. Ваші проблеми – це лише ваші проблеми.

Джерело

Leave a Comment