Ці знаки Зодіаку знаходяться під особливим захистом вищих сил

Вищі сили охороняють кожен знак Зодіаку. Але тільки 5 представників зодіакального кола народилися під щасливою зіркою, і Всесвіт до них особливо прихильний.

Овен

Овни знають, що таке удача. Всесвіт обрав їх своїми представниками, тому не забуває регулярно підкидати вдалі можливості і щасливі зміни. За рахунок сильної інтуїції і “нюху” на неприємності представники цього Знаку ніколи не програють, а якщо таке відбувається, вищі сили приходять на захист своїх фаворитів. Коли в життя Овнів трапляється щось жахливе, поруч з ними відразу ж виявляються люди, знайомі і незнайомі, які витягують їх з серйозних колотнеч. Щось завжди спрямовує Овнів на вірний шлях.

Близнюки

Близнюки – азартні, відкриті і дуже різнобічні люди. Вони завжди знаходяться в пошуку, не беручи життєві труднощі як неминучість. Проте всі їхні досягнення є результатом аж ніяк не наполегливої ​​праці, а заступництва Всесвіту. Не можна сказати, що Близнюки не намагаються змінити своє життя на краще, але їх доля змінюються відразу і незалежно від них. Люди, народжені під цим сузір’ям, вважають, що саме позитивне мислення і їх інтуїція допомагає їм діставати необхідні повноваження, але астрологам і без телескопа видно підтримку вищих сил.

Лев

Завдяки своєму імпульсивному характеру Леви занадто часто потрапляють в неприємності, погоджуючись на небезпечні авантюри, але завжди виходять сухими з води. Справа в тому, що до них прихильні Небеса. Всесвіт подарував Левам талант майстерно розгортати будь-яку ситуацію на свою користь, тому вони сміливо йдуть до успіху і завжди досягають поставленої мети, докладаючи значних зусиль. Часом везіння Левів просто зашкалює, їм легко дістається хороша робота, вони заводять потрібні знайомства і без втрат проходять кармічні випробування.

Діва

Діви володіють унікальною здатністю – завжди опинятися в потрібний час у потрібному місці. Їх дар передбачення, який, до слова, добре розвинений з народження, в поєднанні з заступництвом Всесвіту – непереможна сила, якій нічого протиставити. Але Діви рідко помічають втручання вищих сил, а тому отримують їх підтримку тільки в найважчий момент. Представників цього Знаку  складно назвати улюбленцями долі, але якщо навколо відбувається щось радикальне і зачіпає великі маси людей, то саме Діви несуть найменше втрат.

Стрілець

Всесвіт вибрав Стрільців, щоб транслювати через них сигнали небезпеки. Вроджений дар дає про себе знати в призначений час, навіть якщо цього ніхто не чекає. Стрільці грають в житті людей знакову роль, хоч часом їх дії і залишаються непоміченими. Вловлюючи небезпеку, представники цього сузір’я вміють коригувати чужі долі. Легко дається їм і управління своїм життям. Їм достатньо лише відправити запит у Всесвіт і конкретно озвучити своє прохання. Може бути, тому Стрільців відрізняє оптимізм, адже який би не був тернистий шлях, сили Небес все одно виведуть Стрільця на пряму дорогу до успіху.

Джерело

Leave a Comment