Щастя любить тишу: чого не можна розповідати нікому ні за яких обставин!

Ми завжди поділяємо своє життя з іншими людьми. Ті, хто здаються нам хорошими людьми, стають нашими друзями. Однак існують певні речі, якими не варто ділитися ні з ким, навіть із найближчими друзями. Ці речі дуже особисті, тому їх слід тримати при собі.

Щасливе життя зазвичай не обходиться без кількох секретів. І це нормально.

Отже…

1. Слабкості

Немає нічого страшного в тому, що ви уразливі, це абсолютно нормально. Але не варто розповідати про свої слабкості та недоліки оточуючим людям, адже завжди є ризик того, що вони використовують цю інформацію проти вас. Вони знищать вас у найнесподіваніший момент, вдаривши по найболючішому. Тож перестаньте показувати всім свої слабкі місця.

2. Плани на майбутнє

Ми любимо планувати, намагаючись зробити наше майбутнє кращим. Іноді ці плани доводиться узгоджувати з іншими. Звичайно, ви можете обговорювати їх з близькими друзями, але не з сторонніми особами. По-перше, вони можуть вкрасти ваші ідеї, а, по-друге, піддати вас критиці і направити зовсім іншим шляхом.

3. Досягнення

Пишайтеся своїми досягненнями, але не хвалиться ними. Вихваляння робить вас в очах інших людей зарозумілим і дурним. Ви можете згадати про них у колі близьких друзів, але хвалитися ними – перебір.

4. Проблеми у стосунках

Труднощі трапляються у будь-яких стосунках. Це нормально. Над вирішенням цих проблем вам слід працювати разом із партнером. Звичайно, ви можете звернутися за порадою до інших людей, але при цьому не слід вдаватися до деталей ваших стосунків. Ці речі стосуються лише вас та вашого партнера.

5. Майно

Можливо, ви заробили багато грошей та купили на них дорогі речі. Але не демонстративно хвалитися своїм майном. Ви даєте привід заздрити вам і в цілому ставитися як до токсичного персонажа.

6. Дохід

Вам не варто всім розповідати, скільки заробляєте. Ваш прибуток не визначає вас. Не змушуйте переживати негативні емоції ні інших, ні себе, порівнюючи свої доходи із чужими.

7. Сімейні проблеми

Якщо ви намагаєтеся впоратися із сімейними проблемами, тримайте це при собі. Пам’ятайте, що це стосується не тільки вас, але й вашої родини. Поважайте їхнє приватне життя.

8. Добрі вчинки

Не варто розповідати про свої великодушні вчинки лише заради того, щоб вас за це оцінили. Добрі справи люблять тишу.

9. Ваші внутрішні прагнення

Не поділіться своїми прагненнями з усіма поспіль. Ви можете згадати про них при людях, які дійсно близькі вам, але не дозволяйте про ці речі дізнатися про токсичним особам. Вони ніколи не допоможуть, а лише ускладнять вам завдання.

Джерело

Leave a Comment