Вибач його, але більше ніколи не впускай назад у своє життя

Як відпустити одночасно найбільше і найгірше кохання у своєму житті? Питання трохи схоже на оксюморон, але іноді всім нам доводиться відпускати такі почуття.

Твоє кохання було нескінченним. Ти віддала тому чоловікові все, що мала, а взамін отримала нічого. Ти була доброю, безкорисливою, але лишилася з порожніми руками. Одна велика дірка у твоєму серці, яке просить більше тепла, щоб знову почуватися живим.

Я пройшла через це. І чесно кажучи, це було нелегко. Це був найважчий період у моєму житті.

Я все ще сумую за ним… Часто мені здається, ніби в моїх грудях немає серця. Начебто якоїсь частини мого тіла не вистачає. Але я сумую лише за Його присутністю. Адже якщо бути чесною, хто хоче відчувати себе жалюгідно все життя? Хто хоче щоночі засинати у сльозах?

Ось і він не для тебе. Ти заслуговуєш на краще, набагато краще. Звичайно, ти сумуватимеш за ним. Декілька днів, кілька місяців, а може й кілька років. Але ти житимеш, ти будеш щаслива, навіть без нього. Важливо лише це.

Він перейшов усі межі. Ти кохала його і прощала. Навіть те, що ніхто б не пробачив. Але він продовжував переходити межі нормального й нічого не даючи тобі натомість. Ти була самотня у стосунках. Тому що він ніколи не дивився на тебе так, як ти дивилася на нього. Він ніколи не любив тебе так, як ти його кохала. Ти не заслуговувала жити так. Ти маєш поставити на цьому крапку.

Ти зробила все, що могла. Але цього було мало для нього. Тому що він хотів чогось іншого, когось іншого. Зовсім не таку, як ти.

Вибач його, бо я знаю, що твої почуття до нього не пройдуть. Вибач, але ніколи не впускай назад у своє життя. Тому що він залишиться таким самим. Що б він не казав, такі не змінюються.

Пробач його, але не ведися знову на ці побрехеньки. Знайди красу, сили та натхнення всередині себе. Насолоджуйся собою й життям навколо, бо ти цього гідна. Ти ідеальна така, яка є, і він тобі не потрібен, щоб бути щасливою.

Джерело

Leave a Comment