Жіночі імена, які притягують самотність

Немає щастя в особистому житті…

Батьки, як правило, дуже ретельно вибирають імена своїм дітям. Багато хто вірить, що ім’я якоюсь мірою визначає майбутню долю дитини. Саме тому деяких імен краще остерігатися.

Ось деякі з жіночих імен, здатні ускладнити життя своїм власницям:

Олександра

Це ім’я “нагороджує” жінку суто чоловічими рисами характеру. Вона постійно намагається контролювати обранця, підрізає йому, як то кажуть, крила і не дає проявити ініціативу. Така поведінка відштовхує чоловіків.

Інга

Головна проблема Інги – нестабільність. Про таких кажуть: сім п’ятниць на тиждень. Це заважає власницям цього імені вибудувати міцні та довгострокові стосунки.

Віра

Ім’я наділяє свою володарку завзятістю і цілеспрямованістю. Віра здатна домогтися запаморочливих висот, але є один нюанс – своїх цілей Віри домагаються через біль і втрати. Тому часто вони залишаються, хоч і на великій висоті, але нещасливими в особистому житті.

Тамара

У Тамар серйозні стосунки постійно відходять на другий план. Їх раз у раз поглинають інші плани та цілі. І навіть коли ці жінки зустрічають чоловіка своєї мрії, то починають мучити його своїми ревнощами та небажанням бути відкритою.

Маргарита

У неї складний і нелагідний характер. Їй складно догодити, тому більшість чоловіків, зрештою, втрачають інтерес до стосунків із нею. Часто стосунки Маргарити закінчуються гучним і болючим розривом.

Джерело

Leave a Comment