7 повідомлень, які мудра жінка пише чоловікові, якщо стосунки слабшають

До деяких жінок чоловіки біжать швидше додому з роботи, а до інших – шукають привід, щоб прийти пізніше. Уся справа в мотивації…

Ось повідомлення, які змусять чоловіка хотіти швидше зустрітися з вами і не відволікатися на сторонні справи:

“На тебе чекають я, шампанське і ванна з пелюстками троянд”

До деяких жінок чоловіки біжать швидше додому з роботи, а до інших – шукають привід, щоб прийти пізніше. Уся справа в мотивації. Якщо обранець упевнений, що вдома на нього чекають претензії дружини і купа справ, то логічно, чому він шукає привід посидіти на роботі довше. Коли чоловік упевнений, що кохана приготує смачну вечерю, та ще й пообіцяє море кохання і романтики, то він постарається зробити всі свої справи раніше, тільки щоб швидше приїхати до свого домашнього “раю”.

“Стільки справ, але я думаю тільки про тебе. Ти немов вірус, який зламав мою систему”

Чоловікові приємно, коли кохана показує свої почуття. А нотки гумору зроблять повідомлення небанальним і більш природним. Орієнтуйтеся на інтереси чоловіка, коли проводите аналогію. Цікавиться музикою, порівняйте свій стан із гітарою без струн, полюбляє книжки – скажіть, що чекаєте на нього, як на книжку “Вітри зими” Джорджа Мартіна.

“Одужуй швидше, а ввечері твоя медсестричка подбає про тебе”

Важливо не тільки ділити з коханою людиною її радощі, а й підтримувати у важкі моменти. Ви на роботі, а він нудьгує і мучиться вдома. Навіть якщо зовсім немає часу, все одно потрібно знайти кілька хвилин на це просте і коротке повідомлення, яке покаже, що ви думаєте про нього і переживаєте.

“У мене є для тебе сюрприз. Цікаво, як ти відреагуєш…”

Трохи інтриги тільки підбадьорить стосунки. Не варто заздалегідь налаштовувати чоловіка на позитивні чи негативні емоції. Нехай нудиться в невіданні, передчуваючи сюрприз. Важливо дивувати одне одного, дарувати яскраві моменти, тому навіть якщо в повідомленні є неоднозначність події, сюрприз все одно має бути приємним.

“Я так сумую, шкода ще не придумали 5д повідомлень, щоб передавати поцілунки та обійми”

Не варто соромитися говорити про свої почуття. Скучили – напишіть. Тільки варто уникати банального “Сумую”. Використовуйте смайли, алегорії та проявляйте свою фантазію й індивідуальність. Йому буде приємно в метушні робочого дня отримати повідомлення, сповнене ніжності та любові.

“Напиши, якщо тобі потрібно терміново поговорити, я знайду час”

Буває, що немає вільної хвилини, і на роботі повний завал. Чоловік у курсі вашої ситуації, але все одно надсилає незрозумілі повідомлення, телефонує, щоб поговорити “ні про що”. Зазвичай люди зляться у відповідь на таку поведінку, але ймовірно, що в коханого є серйозний привід, який не обговорити двома словами, або йому просто потрібна ваша увага, ось так невчасно і просто зараз.

Це повідомлення допоможе зрозуміти чоловікові, що вам не все одно, що ви готові залишити всі справи заради нього. Це повідомлення дасть стосункам більше, ніж невдоволення від його нерозуміння та нав’язливої уваги. Зазвичай чоловікові достатньо подібних слів, щоб поставити “галочку” для себе і заспокоїтися, будучи впевненим, що він не на других ролях.

“Затримуєшся? Гаразд, тепла вечеря і гарячі обійми чекатимуть на тебе все одно”

Коли чоловік затримується на роботі, то в більшості випадків на нього чекають закиди в тому, що “Все охолоне, зіпсується”. Претензії не зроблять стосунки кращими, а тільки більше віддалять. Після конфлікту і невдоволення жінки наступного разу в разі запізнення він взагалі не захоче йти додому. Це повідомлення покаже, що на нього завжди чекають, що ви не гніваєтеся і дуже відрізняєтеся від незадоволених дружин, які з усякого приводу пиляють своїх чоловіків.

Джерело

Leave a Comment