П’ять ознак, які свідчать, що чоловік вам посланий небесами

Одні чоловіки приходять у ваше життя як випробування, а деякі – справжній подарунок долі.

Одні чоловіки приходять у ваше життя як випробування, а деякі – справжній подарунок долі. І як зрозуміти, що він — «той самий»? Іноді ви, жінки, відчуваєте інтуїтивно. А вибираєте — як завжди…

Такий підхід є безпідставним і часто помилковим. Через це деякі дівчата будують стосунки з чоловіком, який лише заважає їм і влаштовує перешкоди для пошуку справжнього кохання. Тому для того щоб визначити, що чоловік посланий вам долею, варто навчитися звертати увагу на знаки. Якщо ви побачите хоча б три — що описано тут, то він вам посланий долею:

ЗНАК №1: СХОЖІСТЬ ЖИТТЄВОГО СЦЕНАРІЮ

Одна з яскравих ознак того, що чоловік з’явився у вашому житті за велінням долі, — це подібність до нього. Це не означає, що ви маєте схожий темперамент. Ідеться про те, що на життєвому шляху ви проходили схожі випробування.

Наприклад, у вас обох сумний досвід минулих стосунків, чи ви любите однакові фільми, чи у вас загальне хобі. Зазвичай такі збіги дозволяють зблизитися та згуртуватися з партнером. І чим більше у ваших життях схожих моментів, тим сильнішим надалі буде ваш духовний зв’язок із чоловіком.

ЗНАК №2: КОМФОРТ У ТИШІ

Часто жінки говорять про те, що вони хочуть зустріти чоловіка, з яким легко спілкуватися на будь-які теми.

«А скільки часу ви можете разом посидіти поряд у тиші?». Це питання часто ставить жінок у глухий кут. Здорово, коли є теми для розмови. Але моє спостереження набагато краще, якщо парі комфортно мовчати. Таке трапляється рідко, тому зазвичай люди постійно шукають теми для розмов, щоб заліпити «дірки» у взаєминах і почуття самотності.

Однак, якщо чоловік дійсно вам підходить, то постійно шукати теми для розмов не доведеться, ви не відчуватимете незручності під час мовчання і почнете розуміти один одного без слів.

ЗНАК №3: КОЖНИЙ ЩАСЛИВИЙ, КОЛИ РОБИТЬ ПАРТНЕРА ЩАСЛИВІШИМ

У деяких відносинах один із партнерів негативно впливає на іншого, пригнічуючи його волю чи бажання. Такі відносини називають “токсичними”. У них немає кохання.

Коли ви зустрічаєте чоловіка, якого послано долею, то негативу у ваших стосунках не буде. З ним ви почуватиметеся легко і вільно. Він намагатиметься зробити ваше життя кращим, а ви прикрашати його життя. Такі відносини ніколи не розвалюються за перших труднощів.

ЗНАК №4: НЕВИННА Я, ВІН САМ ПРИЙШОВ

Буває так, що через страх самотності, жінки бігають навшпиньки за кожним, хто приділив їм хоча б трохи уваги. Такі дівчата постійно шукають. І коли знаходять і заволікають у своє тепле гніздечко, то зрештою розчаровуються у своєму виборі.

Коли чоловіка послано згори, то ваша зустріч і знайомство будуть для обох несподіваним явищем. Вам не доведеться шукати його в додатках для знайомств, ресторанах чи клубах. Чоловік з’явиться у вашому житті в той момент, коли вам це буде дійсно потрібно.

ЗНАК №5: УЧАСТЬ У ЖИТТІ ОДИН ОДНОГО

Відносини з чоловіком, який посланий вам долею, завжди побудовані на довірі та повазі один до одного. У парі, де партнери призначені один одному долею, завжди є взаємодопомога, турбота та співпереживання. Допомагати чоловік може не лише матеріально, йдеться про духовну та моральну підтримку, коли партнер допомагає своїй коханій. Він не дає вам опустити руки і завжди підбадьорює. Такий чоловік завжди поруч, якщо потрібна його підтримка.

Такі відносини, звичайно, зближують партнерів, проте не гарантують порятунку від усіх побутових потрясінь та негараздів. Головна відмінність — бажання разом подолати проблеми та зберегти стосунки.

Джерело

Leave a Comment