3 ознаки доступної жінки, яка завжди буде в ролі коханки, але не дружини

Доступна жінка, не скута моральними принципами, має низку якостей. Деякі з них впадають в око, а за деякими не одразу й розгледиш жадібну та слабовільну любительку поживитися чужим.

З молодих років дівчатка складають образ майбутнього принца, за якого вийдуть заміж та уявляють свою ідеальну весільну сукню. Але подорослішавши, в реальному житті під впливом нехорошого оточення або власних помилок, обирають зовсім інший шлях – стати кар’єристкою-феміністкою або жінкою, якою краще не бути – “вічною коханкою”.

Коханки – це панянки, які обрали для себе шлях самотньої, але безтурботної жінки з різних причин: не пощастило в коханні, пересиділа з віком для “заміжжя”, не змогла знайти роботу, що змогла б забезпечити недешеві потреби по догляду за собою. Від статусу коханки всього один крок до безвідмовної жінки, яка завжди каже “так”.

Доступна жінка, не скута моральними принципами, має низку якостей. Деякі з них впадають в око, а за деякими не одразу й розгледиш жадібну та слабовільну любительку поживитися чужим.

3 ознаки доступної жінки, яка завжди буде в ролі коханки:

1. Вона цілком залежить від чоловіка

Це тип жінок, які зривають його телефон за будь-якої фінансової проблеми. Вони й самі завжди відповідають на дзвінки від чоловіка, всі свої плани підлаштовуючи під його інтереси.

Наприклад, вона відмовиться від зустрічі з подругами, щоб про всяк випадок звільнити місце в графіку під свого “бога”. Усі важливі рішення в житті чоловік також часто приймає за неї.

2. Вона вульгарно поводиться, як на людях, так і в соцмережах

Трохи зухвалий, вульгарний погляд і безглуздий макіяж. Гучний сміх і посмішки до місця і не до місця, фривольна поведінка з будь-якими чоловіками – придивіться, доступна жінка частий завсідник клубних вечірок і напевно знайома з усім персоналом: від охоронців до діджеїв.

Вона пропонує розглядати своє напівоголене тіло великій кількості підписників, 80% з яких – чоловіки.

Нехай вас не збивають з пантелику мудрі цитати “на стіні” в соцмережах. Така дівчина не за знаннями полює, а за відвертою “халявою”.

3. “Вона вся твоя”

З нею поруч нічого не треба робити, щоб домогтися від неї чого завгодно. Вона не провокує чоловіка на завоювання себе і завжди готова до зустрічі. Кошмарним у цій ситуації залишається той факт, що в неї повністю відсутнє право голосу. Тільки-но вона почне вередувати, як чоловік з такою ж легкістю змінить її на іншу таку ж легкодоступну жінку.

Навіть якщо жінка не має перерахованих вище ознак, великий шанс, що вона ризикує залишитися без пари надовго. Як заявляють психологи, чоловіки часто бояться занадто яскравих або впевнених у собі красунь, побоюючись мати блідий вигляд поруч із ними.

Багато жінок самі роблять усе, щоб ніколи не вийти заміж: обирають найпрестижнішу освіту, місця для відпочинку, активно домагаються різноманітних висот у кар’єрі, спорті чи бізнесі. Чоловік просто боїться, що не потягне верховенство в сім’ї і обходить таких жінок стороною, обираючи ту, що простіше. Яка вірною здасться.

Джерело

Leave a Comment