Чоловік дізнався, що дружина вагітна донькою і прогнав її з дому. У результаті народилася двійня

Олена з Тимофієм були на сьомому небі від щастя, коли дізналися, що скоро стануть батьками. Чоловік був чомусь певен, що у нього народиться син, навіть ім’я дитині придумав. Він поводився надмірно вперто, лякаючи вагітну дружину.

На першому УЗД стать малюка не сказали, на другому УЗД теж — сховався шкодник від новомодного апарату. А на третьому УЗД лікар чітко побачив дівчисько, він не сумнівався у своїх словах. Тимофій психанув і вийшов із кабінету.

Узист заспокоював майбутню матусю. Адже які їхні роки ще й хлопчика народять! Коли Ліка вийшла до коридору, чоловіка там не виявила. Навіть на вулиці не було його машини. Вона дзвонила йому, але він не піднімав слухавку. Жінка розплакалася та пішла додому.

Прямо біля дверей квартири стояла валіза з її речами.

– Не змогла народити мені сина, тоді живи одна! — пробурмотів крізь зачинені двері чоловік.

На розмову Тимофій не йшов. Обличчю поганіло – вона спустилася вниз і присіла на лавочку. Добре, що її помітила сусідка і викликала лікаря – у неї почалися передчасні пологи. До речі, ця бабуся — в минулому акушерка. Вона чекала на приїзд швидкої і промацувала живіт.

— Двійня в тебе.

– Ні, дівчинка, одна.

— Повір старому лікареві. Ось побачиш!

Буквально за кілька годин Олена стала мамою дівчинки та хлопчика. Весь цей час Тимофій їй не дзвонив, та й вона не сказала йому, що він став татом.

На виписку приїхали батьки Олени та… Тимофій.

– Ти народила сина? — спитав він.

– І сина, і дочку.

— Якщо залишиш дочку в пологовому будинку, можеш повертатись додому.

– Ти з глузду з’їхав?

— Ну, чи бабуся нехай виховує…

— Будь здоровий, Тимофію. Сподіваюся, наші шляхи більше ніколи не перетнуться.

Олена так і вирощувала малюків одна, а з чоловіком розлучилася. Батьки їй допомагали, справлялися спільними зусиллями.

Жінка познайомилася з чоловіком за кілька років, він замінив хлопцям рідного батька. Тимофій навіть на горизонті не з’являється, іншу жінку собі знайшов.

Джерело

Leave a Comment